Advies

Plannen van Aanpak en Programma’s van Eisen

 

Klinkenberg Zorg&Tech zoekt voor u naar het juiste traject van wat er al is naar wat er moet komen. Zo transformeert de locatie naar een prettige woonomgeving waar goed en efficiƫnt zorg geleverd wordt.

Flexibiliteit in het technisch ontwerp maakt het gebouw toekomstbestendig. Balans tussen de gebruiksduur van het gebouw, toekomstverwachting in de zorg, de investeringen in domotica en hergebruik van bestaande installaties is daarbij essentieel.

U kunt van mij verwachten:

  • Een goed onderbouwd plan, rekening houdend met bestaande belangen en toekomstige verwachtingen. Inclusief een realistisch programma van eisen dat wordt gedragen door zorgmedewerkers en zorgmanagers.
  • Onafhankelijk advies over welke producten, leveranciers en uitvoerende partijen het beste aansluiten bij uw wensen nu en in de toekomst. Inclusief offertetrajecten.
  • Advies rond leveranciersmanagement en alternatieve financieringsvormen, zoals dienstenmodellen en prestatieovereenkomsten.
  • Goede raamcontracten voor langdurige leveranciersrelaties met transparantie over en weer, zodat u regie houdt over uw leveranciers.

Ja laten we eens praten…

 

 

 

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]